woensdag 17 maart 2010

Het Nieuwe Werken in de praktijk

Voor een beetje inspiratie over Het Nieuwe Werken kunt u terecht bij Google. Een simpele zoekopdracht levert al snel miljoenen resultaten. Bent u de theorie beu dan staan de deuren voor u open bij diverse toonaangevende bedrijven die jaarlijks duizenden bezoekers rondleiden in hun nieuwe, ideale wereld. Maar vele indrukken en meningen later weet u nog steeds niet wat Het Nieuwe Werken nu voor uw organisatie kan betekenen. U bent er inmiddels wel uit dat u iets met het onderwerp moet, maar waar moet u beginnen en hoe komt u op de bestemming?

Bij Productivity Partners zijn wij van mening dat iedere organisatie uniek is en daarmee een eigen ideale manier van werken heeft. Het zou dan ook heel toevallig zijn als iemand die zich niet in uw situatie heeft verdiept een panklaar antwoord heeft op uw vragen. Wij geloven er wel in dat u ideeën en ervaringen van anderen kunt gebruiken voor uw eigen beeldvorming. Zeker als u daarbij de gelegenheid heeft om de ‘ervaringsdeskundigen’ de hemd van het lijf te vragen over alle details die u bezighouden. Wij geloven er ook in dat Het Nieuwe Werken ook in uw bedrijf al begonnen is en vooral een kwestie is van ‘doen’. Op kleine schaal onderzoeken wat wel of niet werkt en de successen uitrollen naar de gehele organisatie. De technische en facilitaire mogelijkheden zijn er al. Een aantal ‘HNW Fundamentals’ kunnen u helpen om op korte termijn uw werkomgeving te optimaliseren en zonder groot risico te onderzoeken welke mogelijkheden bij uw organisatie passen.

Om u te helpen uw eigen nieuwe manier van werken te ontdekken organiseert Productivity Partners maandelijks een tweetal masterclasses.

De masterclass “Het geheim van Het Nieuwe Werken” organiseren wij in ons ‘clubhuis’ op het inspirerende Landgoed Duinlust in Overveen. Kennis maken en kennis delen is het thema van deze masterclass. In samenwerking met Dik Bijl, dé ambassadeurs van Het Nieuwe Werken, geven wij onze visie op Het Nieuwe Werken. Uiteraard delen wij onze ervaring en kunt u met eigen ogen zien hoe wij onze organisatie hebben ingericht rond inspiratie, creativiteit, nieuwe samenwerkingsvormen en de interactie tussen mensen. Nog belangrijker is dat wij u tijdens deze masterclass in contact brengen met lotgenoten. Vertegenwoordigers van andere organisaties, met gelijksoortige uitdagingen en vraagstukken. Samen nadenken over Het Nieuwe Werken zodat u na deze masterclass in staat bent om uw inspiratie om te zetten in actie.

De masterclass “Ervaar Het Nieuwe Werken” organiseren wij bij Microsoft op Schiphol. Het Nieuwe Werken in de praktijk is het thema van deze masterclass. Na een kennismaking en definitie van Het Nieuwe Werken volgt een rondleiding door het nieuwe pand van Microsoft. U ziet hoe Microsoft invulling heeft gegevens aan de facilitaire en technische kant van Het Nieuwe Werken en hoort van Microsoft wat dit voor de medewerkers en organisatie heeft betekend. Tijdens de rondleiding kunt u inzoomen op alle vraagstukken die voor u relevant zijn. Na de rondleiding komen wij terug in ‘De Praktijk’ en gaan we over naar HNW Fundamentals waarmee uw organisatie vanaf morgen kan beginnen. Op basis van praktijkvoorbeelden en hands-on oefeningen ervaart u welke mogelijkheden er zijn om via laagdrempelige optimalisaties van de werkomgeving een snelle stap te maken naar Het Nieuwe Werken. Na deze masterclass gaat u vol nieuwe ideeën naar huis en kunt u de volgende dag direct aan de slag met het boeken van uw eerste successen in Het Nieuwe Werken.

Wij ontvangen u graag in een van onze masterclasses. U kunt zich via de onderstaande links inschrijven.
- Masterclass Het geheim van Het Nieuwe Werken
- Masterclass Ervaar Het Nieuwe Werken
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Translate site to: