dinsdag 13 oktober 2009

Conceptmodellen laptops… boekwerk of drieluik

Dacht ik een beetje hip te zijn met mijn tablet, ontwikkelen ze bij Microsoft en Apple weer een nieuwe versie om je vingers bij af te likken. Gelukkig voor de oude denkers onder ons zitten er in de conceptversies ook herkenbare oude concepten. Het concept van Microsoft is in boekvorm. Het concept van Apple in de vorm van een fotodrieluik, om nog maar eens de grafische kwaliteiten van Apple te benadrukken.

Microsoft Courier
De Microsoft Courier was tot voor kort een geheim project waaraan slechts een handjevol medewerkers van Microsoft werkten. Momenteel lijkt het er nog op dat Microsoft bezig is de gebruikerservaring van het apparaat te verbeteren, en dat dit nog niet de definitieve versie van de tablet is.
Meer informatie en foto’s over de Microsoft Courier vind je op deze website.


Apple TribookDeze laatste informatie over de TriBook schijnt uitgelekt te zijn door Apple zelf. Een Apple scherm met uitvouwbare flappen erop. Het enige wat je moet doen wanneer je de TriBook wilt gebruiken is simpelweg de schermen openklappen. Het display zal ongeveer 21 inches in diameter zijn. De Apple triBook zou in 2009 op de markt komen.
Meer informatie over de Apple Tibook vind je op deze website.

.

1 opmerking:

  1. 26 oktober 2009
    Nieuwe geruchten over Apple Tablet na gelekte video

    http://www.nu.nl/internet/2109614/nieuwe-geruchten-apple-tablet-gelekte-video.html

    BeantwoordenVerwijderen

Translate site to: